Posts from the ‘MAD’ category

Interaktiv dinner

Interaktiv Dinner

Når gæsten stiller sin tallerken på restaurantens interaktive bord, så frigives ‘den hemmelig verden’ der lever inde i porcelænet. Det folder sig ud som levende billeder…

3D-printet mad

3D-printet diætmad

Små delikate 3D-printede måltider kan finde anvendelse som diætmad, da man i printer indstillingerne kan kontrollere den rette sammensætning af ingredienser, næring og vitaminer. Det lille…

Neurogastronomi

Neurogastronomi

Gastronomisk sansepåvirkning gør det muligt at manipulere med følelserne og selve oplevelsen af måltidet, hvor det gastronomiske setup kan fungere som et eksperimentelt psykologisk laboratorie med…

3D printet restaurant

3D-printet restaurant

På verdens avantgarde restauranter eksperimenterer kokke med små 3D-printede geometriske småretter, men nu åbner verdens første restaurant i London. Her 3D-printes maden for øjnene af gæsterne,…

Aktivt hvidt kul

Hvidt kul er det nye sort

Hvidt aktivt kul ..følge trendforsker Anne Louise Stargate vil interessen for hvidt kul stige herhjemme – selv på området for drikke vand, for vi er blevet…

Hjemmedyrket Protein

Hjemmedyrket protein

Er vi på vej mod den næste fødevarerevolution, hvor vi dyrker vores eget levende protein? En kompakt melormefarm giver muligheden for selv at dyrke sund og…

Mad er blevetidentitet

Mad er blevet identitet

Insta-food Anne Louise Stargate er trendforsker og indehaver af trendbureauet Stargate i Svendborg. Hun fortæller, at maden er blevet en del af vores identitet på samme…

Madtrends 2015

Madtrends 2015

Oplevelse i stedet for overlevelseVi spiser af lyst – ikke bare af sult Vi har søgt ind til kerne af hvem vi er.Kulturarv af oprindelige danske…

Halloween Græskar

Græskar tilbage i syltekrukken

Med fejring af den amerikanske Halloween, er den unge generation blevet introduceret for græskar som ingrediens i det danske køkken. Det giver inspiration til at eksperimentere…