Hit med de grimme grøntsager
Kampen mod madspild når et nyt niveau, som følge af den franske supermarkedskæde Intermarché s kampagne ”Inglorious Fruits and Vegetables”, hvor ukurante, grimme og skæve grøntsager har…
Kampen mod madspild når et nyt niveau, som følge af den franske supermarkedskæde Intermarché s kampagne ”Inglorious Fruits and Vegetables”, hvor ukurante, grimme og skæve grøntsager har…
En romantisk gaveidé til den kinesiske Valentins Day. Man kender måske mest til “ferskenkinder” men en anden slags sexede bløde kinder er placeret længere nede. De…
Kvalitet og fællesspisning Den store efterspørgsel efter gode naturlige økologiske produkter og anderledes butikskoncepter, har skabt et nyt købmandskoncept med en kombination af egenproducerede kvalitetsprodukter, økologi…
Avantgarde ispinde for feinschmeckere Gennem ispindens knap 100 årige historie er der ikke sket meget innovation på det området. The Science Kitchen mente det var på…
Det videnskabelige køkken Molekylær gastronomi er et forholdsvist nyt forskningsområde inden for gastronomien, men er blevet kendt og udbredt gennem den senest ti-års periode på restauranter…
Atikel om sundhedsapps og gadgets Interview med Stargate / KARMA Livsstilsmagasin fra Fynske Medier, 28. marts 2013
Hvorfor det er okay at spise luksusslik – men ikke Haribo? Artikel fra Eurowoman, december 2012 > Interview med Stargate / Magasinet Eurowoman, december 2012
For bare ti år siden var kunstige kaloriereducerede lightprodukter populære, men i dag peger trenden på rene råvarer, autenticitet, nydelse og sanselighed. Usunde kaloriebomber er tilladt…
Danskernes fascination af selvforsyning og gør-det-selv tankegang skyldes både, at man lever et hektisk liv og har brug for en base, hvor man selv har kontrol…
De gennemgående trends indenfor dansk madlavning er går tilbage til vores nordiske rødder, hvor vi ser tilbage på fortidens nostalgi, gamle dyder og produktionsformer – men…