Folket KINFOLK

The Kinfolk Table Cookbook

Folk-trenden KINFOLK er autentisk og underspillet med det håndlavede som ideal. Meet the Kinfolks!

Man drømmer om et nyt og bedre samfund, helt tilbage ved rødderne, opbygget ved håndkraft, som amerikas nybyggere gjorde det, da de fandt nyt land, slog sig ned og startede helt forfra.

Ved at vende tilbage til nybygger-tanken, oparbejdes en oprindelig tilværelse “by hand” med handcraftet craftmanship som ideal. Kinfolk er slow, very slow. Det er det langsomme simple liv, hvor hjerterytmen og sjælen falder helt til ro.

Det er også en hyldest til et afbalanceret liv, langsommeligheden, naturen, naturligheden og det romantiske landlige liv. Kort fortalt “De gode gamle dage” – bare i en nutidig og bedre version.


Kinfolk: En ung pige tager på cykeltur med madpakken

I Kinfolk samles man om bordet og er fælles om at tilberede et måltidet.


Kinfolk handler om at være sammen – og det handler i høj grad om mad, det gode måltid og det at spise sammen i forsamlinger, hvilket manifestere sig i fællesarrangerede pop-up middage.

Kinfolk handler om at finde tilbage til rødderne, genopdage de gamle håndværk og de oprindelige materialer som fx træ, bomuld, uld, læder og ler. Trenden værner om naturen. Den tager afstand fra masseproduktion og brug-og-smid-væk-kulturen. I stedet for må tingene gerne være genbrug, håndlavede og uperfekte.

Symbolerne på Kindfolk trenden er: Hjemmedyrkede økologiske grøntsager, rustik keramik og stentøj, hjemmerestauranter, gør-det-selv, lokal-samfund, yoga, folkemusik, billedtæpper, træskeer, langborde, fletninger, håndlavede sko m.v.


KINFOLK Bibelen

KINFOLK Magazine er det amerikanske magasin, som samler livsstil-idéer fra et voksende internationalt folk-samfund af kunstnere, forfattere, designere, fotografer, kokke og andre, der er interesseret i at skabe små pop-up middagsforsamlinger og dyrke den langsomme afbalancerede livsstil. KINFOLK Magazine er bibelen for denne Kinfolk folk-trend – og har også lagt navn til bevægelsen.


KINFOLK Magazine: www.kinfolk.com


© April 2014, Anne Louise Stargate