Flipboard

Stargate Flipboard

Flipboard er et visuelt redskab til at skabe system og overblik, når man browser nettet for interessante artikler, som man gerne vil gemme.

Flipboard er også dit personlige magasin, hvor du kan følge personer, medier og virksomheder, som udgiver nyheder og interessante artikler. På den måde fungerer det lignende Pinterest, men dette medie tilfredsstiller både den visuelt kreative og researchende journalist.

På Flipboard er det hele samlet ét sted. Du kan vælge og samle over 34.000 interessante nyheder og artikler i dine personlige magasiner.

Du kan bruge Flipboard som dit daglige nyhedsmedie og sammensætte en personlige nyhedsside “The Daily Edition” med nyheder, sport, kultur og business.

Når først profilen og bookmarklet er oprettet, er det super nemt at gemme artiklerne i katalog kategorier. Selve opsætningen sker automatisk og transformeres til et inspirerende visuelt magasin, som skaber det hurtige overblik over informationerne.

Flipboard er ikke så kendt i DK endnu, men vi forventer det spredes på samme måde som Pinterest gjorde det for nogle år siden. Hvis du researcher information er det meget mere effektivt end Pocket og Pinterest. Du finder et Flipboard share under vores artikler og et follow link i minimenuen th.

Du kan følge Stargates magasiner på Flipboard:

View my Flipboard Magazine.


Om Flipboard:
https://about.flipboard.com


© December 2014, Anne Louise Stargate