Wearable oversigt

Wearable oversigt

Wearables er ikke til at komme udenom, her er en oversigt over de fedeste wearables

Nike+ FuelBand

Armbåndet Nike+ FuelBand er linket til en iPhone app, således at den tracker ens aktivitet og bevægelse.

Gennem dagen vises ens fremskridt på armbåndets LED display og i ens personlige “Fuel index”, hvor man naturligvis opnår flere “Fuel points” ved f.eks. at tage trappen i stedet for elevatoren. Når armbåndet bæres hele døgnet, bliver ens samlede fysiske aktiviteter målt og tæller i “Fuel regnskabet” på ens vej mod god form og forøget fysisk velvære.

Nike+ Fuelband viser realtime, hvor tæt man er på sit daglige mål og hvor mange kalorier man har forbrændt. Samtidig er ens iPhone synkroniseret med armbåndet, så man til enhver tid kan gå ind og aflæse detaljerne på ens aktivitetsniveau. Den tilhørende app kan selvfølgelig offentliggøre ens mål og resultater på de sociale medier.

Wearables

» Nike+ Fuelband

Bodymedia Core 2

Et elegant wearable til kvinder, hvor designet er udformet så smart, at det kan bæres som et smykke til cocktailkjolen. Enheden placeres på overarmen i et blødt armbind eller en metalbøjle, hvor mønstrede designmoduler sørger for brugertilpasning og farvematch til ens beklædning.

Dette wearable er ikke blot til sportsfolk, men er et statement gennem et smykke til almindelige mennesker, som kan lide flot design og gerne vil leve sundere.

 

» Bodymedia

Links til flere af øjeblikkets mest interessante fitness wearables: 

» Jawbone Up 

» Amiigo Fitness Bracelet 

» Larklife Wristband & App 

» Basis fitnesswatch 

Notification bracelet

Embrace+ Notification braceleter et festligt armbånd som lyser op og blinker i forskellige farver, alt efter indkomne sms’er, e-mails, telefonopkald, kalenderalarm og venners opdateringer på de sociale medier.

» Embrace+ 

Smart watches

Mange gætter på udseende og funktionaliteten af det nye Apple iWatch. Apples smartwatch forventes afsløret i 2013. Samsung Smartwatch er ligeledes en længe ventet nyhed. Samsung har dog frigivet billedmateriale af deres nye smartwatch:

» Samsung Smartwatch 

Andre – i forhold til Apple og Samsungs knap så kendte – smartwatches er:

» Pebble smartwatch

Smart googles

Den interaktive Google brille, Google Glass, er stadigvæk under udvikling og igang med at blive brugertestet. Brillen er forbundet med internettet og skærmen viser brugeren data om de omkringliggende omgivelser, vise vej gennem byen med et bykort (Google maps), tage billeder, styre kalender og musik, modtage video telefonopkald, fungerer som diktafon og så kan den modtage, læse og afsende e-mails.

» En dags oplevelser set gennem Google Glass.

 

© Marts 2013, Anne Louise Stargate