Flawsome Skønhed

Flawsome Skønhed

Flawsome trenden er i udgangspunktet en trend indenfor marketing, men begrebet er blevet adopteret af mode- og skønhedsbranchen.

Vi hylder den naturlige skønhed som en modtrend til det perfekte udseende som er hjulpet på vej af skønhedsoperationer, botox mv.

I en krisetid er det naturligt for os, at være tilbagskuende til fortidens nostalgi og vi søger et udseende, som var vi naturlige skønheder. Hvor meget vi snyder, det er vores hemmelighed.

Flawless beauty

Flawsome mode- og skønhedstrend er en modtrend til “flawless beauty”. Det er blevet utroværdigt og kunstigt at fremstå perfekt, så i stedet vil vi gerne se det menneskelige ansigt og ditto fejl på fotomodellerne i reklamerne og i virkelighedens verden. Men i modsætning til ordet flawless (fejlfri) handler det om, at vi ikke længere prøver at fremstå som perfekte skønheder, men at det er menneskeligt attraktivt “to flash some flaws” og vise sine fejl.

Flash some flaws

I stedet for det fejlfrie look, fremviser vi gerne vores store mellemrum mellem fortænderne, den store næse, de smalle læber, stritørene og fregnerne. Den lille fejl giver karakter og genkendelsesværdi til vores person. Den får os til at træde ud af den polerede, men ensartede, masse.

Nogle vil gå vidt for at bryde det perfekte look. Hvor man for nogle år siden, ville få hjælp af tandlægen til at skjule et stort mellemrum mellem fortænderne. Vil man i stedet ødelægge det perfekte tandsæt med en tynd skinne, som adskiller fortænderne.

Flawsome er minimal styling

Huden skal ikke gemmes bag tung makeup. Foundation skal være transparent og give et naturligt og sporty udseende. måske endda markeret med et par påmalede fregner på næse og kinder. Man tilstræber et “nude” look uden makeup – med det er et look opnået med makeup og neglelak i naturlige hudtoner.

Den seneste hårtrend på podiet er “no styling”, hvor håret lufttørrer og falder naturligt, gerne med lidt udgroning i hovedbunden (medmindre den er grå!).

Tag endelig ikke fejl. Flawsome trenden er stadig baseret på skønhed, fuld kropskontrol og hygiejne – de små fejl skal absolut være charmerende.

 

Læs vores artikel: » Flawsome Marketing

 


© April 2012, Anne Louise Stargate