Statement tæpper

Statement Tæpper

Gulvet er blevet det nye ubenyttede lærred, der kan få boligindretningen til at skille sig ud – for de løse tæpper finder plads i boligen som et ”statement” i sig selv.

Der er en tendens til at vi alle stræber mod et fællesskab, men i forhold til tøj og bolig søger vi mod det individuelle. Løse tæpper er et af de mobile elementer i indretningen, der passer ind i tidsånden om en fleksibel og løbende indretning af vores hjem. Hvor de forrige generationer indrettede boligen én gang for alle, er vi i dag i en løbende proces og tilføjer hele tiden nyt til vores hjems indretning.

Vi er med andre ord blevet en klan af indretningsnomader i løbende udvikling, der omgiver sig med tidens aktuelle symboler og farver.

De unikke fund vidner om vores individuelle stil og mod til at skille os ud

Med et statement tæppe kan man lege med farverne, vise hvem man er og demonstrere sit mod. Her er især unika-tæpperne meget populære, fordi vi godt kan lide at indrette sig os med ting, der har en historie og som ikke findes lignende i vennekredsen. Det må gerne være individuelt og unikt og derfor søger vi også efter unikafund i udlandet, på loppemarkeder og på nettet, fordi vi gerne vil knytte en historie til de ting, vi omgiver os med.

En historie som vi kan fortælle til vores gæster, men som også bidrager til vores egen fortælling og identitet.

 

Mere af Stargates trendresearch i artiklen fra JP Living:
Tæpper er boligens drama queen, Jyllands Posten, Living


© August 2014, Anne Louise Stargate