Persondatapolitik

8. november. 2022

Tilmelding til nyhedsbrevet TrendUpdate

TrendUpdate er et nyhedsbrev med trendartikler fra bloggen TrendUpdate (Stargate BrandDesign / Trendbureau) samt artikler fra vores blogs på Stargate BrandDesign og NordicJap. For at vi kan tilmeld dig, skal du lige have læst og accepteret denne persondatapolitik.
JOIN TRENDUPDATE!

Databeskyttelsesforordningen

TrendUpdate er et website og nyhedsbrev, som er ejet af firmaet Stargate BrandDesign (dataansvarlig). Vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet TrendUpdate. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

Samtykke

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du os dit samtykke. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde TrendUpdate, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@trendupdate.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part. Ved at afkrydse “Jeg erklærer mig enig i persondatapolitikken” og klikke på tilmeldingsknappen, erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet TrendUpdate.

Dataopbevaring

Vi anvender ‘Mailchimp’ og ‘MailMunch’ som vores online marketingautomatiseringsplatform. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp og MailMunch til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos ‘Simply’ ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Venlig hilsen TrendUpdate 🙂