Sleeping Café

Sleeping cafe

Forretningsmænd tage lige en lur på farten

I Tokyo er der poppet flere caféer op, hvor travle forretningsmænd og – kvinder kan betale sig til en lille lur i dagligdagen – og få ladet batterierne op, helt bogstaveligt.

 

Skønhedssøvn til kvinderne
Et af de nyeste steder hedder Nap Café Corne og for kvinder, som har brug for en skønhedslur, en smule uforstyrret tid til at lægge make-up, skifte til festtøj eller adgang til gratis Wi-Fi og opladning af mobiltelefon. Hvis man bliver liggende længe nok, omdannes stedet til en karaoke lounge om aftenen.

Et andet sted for kvinder er Qusca Sleeping Café, hvor man kan få en lur, nyde gratis snacks og drikke, få netadgang, oplade devices, lægge make-up og bestille en frokost. Prisen er de to steder enige om, den er 150 yen for en lur på 10 minutter.

»Qusca Sleeping Café

 

Nap Lounge for mænd
Mændene er velkommen på Hammock café & gallery, som er et hyggeligt hængekøje-showroom, hvor kunderne er inviteret til at tage en lur i en hængekøje. I caféen serverer en sund helse-menu og der er mulighed for at hjemtage husets eget brand i specialristet kaffe og udsøgt urtethe.

»Mahikamano

 

Wellness lur
Det er også muligt at kombinere luren med en en body menu / fod menu med professionel massage – og her får man lov til at tage en lur under og efter behandlingen.

»Foot&Body CareZZZ

 

© November 2013, Anne Louise Stargate